newsletter
Cards
BOSCH

Koмбинирани фрижидеридодади во кошничка
BOSCH Фрижидер
KGV 36UW20S


Цена: 26180, денари.

Опис

 • Low frost
 • Дизајн со меки линии, заоблен
 • Бела боја
 • Вкупна корисна запремина 309л
 • 1 компресор
 • По висини подесиви нозе напред , тркалца од позади
 • Електронско ракување и подесување на температурата
 • Одвод на одледената вода
 • Автоматско одмрзнување
 • Отварање на вратата во десно, преместива

Разладен дел горе

 • Запремина 215л
 • Автоматско отопување
 • Носач за флаши
 • 4 полици од осигурано стакло, од тие 3 се подесиви по висина
 • Осветлување на внатрешноста
 • Сад за зеленчук од транспарентна пластика
 • Лед осветлување на фрижидерот

Замрзнувачки дел доле

 • Запремнина 94 л (18°C и повеќе)
 • Супер замрзнување
 • 3 фиоки од прозирна пластика, 1 од нив big box
 • Пластичен дотаток за правење на коцки мраз
 • Календар на замрзнување
 • Капацитет на замрзнување: 7 кг/24 часа
 • Време на чување на храната при пречки: 23 часа
 • Потрошувачка на енергија kWh/годишно: 274
 • Климатска класа: SN-Т
 • Бучност: 41 dB (re 1 pW)
 • Енергетска класа: А+
 • Димензии (VxŠxD):186x60x65 cm

Немате производи во вашата копничка.